Het begin

Welkom op de blog!

Na lang wachten en stressen is het eindelijk zo ver... zaterdag vertrekken we. Om 10u30 stijgen we op in Zaventem en om 18u30 komen we aan in ... Kigali, de hoofstad van Rwanda. Onze thuisbasis voor de komende weken.

Groetjes Eline en Anna!

x

Kim

Lieverd

Heel veel plezier, we gaan jullie missen maar toon ze ginder maar eens wat voor goede Gentse vroedvrouwtjes jullie zijn !

X

Wim

meiden
Veel succes aldaar! Geef er een lap op en luister vooral niet naar radio mille colines.

Tom

Goeie reis, doe het daar goed =)
x

mama Martine

hey meisjes
ik wens jullie een fantastische tijd toe in het verre Rwanda. weet dat jullie enorm gemist worden.
Het is aan jullie om ons kleine Belgenlandje ginder op kaart te brengen.
Geniet van deze buitenkans maar wees voorzichtig en kom heelhuids terug
dikke kus en knuffel
mama martine

oma en peter van anna

Lieve Anna, we zullen je missen, maar we zijn heel blij Eline te hebben mogen ontmoeten. Samen vormen jullie een knap IMPORE-team. We wensen jullie beiden een goede vlucht, een behouden aankomst en een zeer rijke stage-ervaring. Geef het beste van jezelf!
Heel veel liefs!

tineke, mama van babysitkindjes fiene & korneel

Aan de verre horizon en nog wat
verder weg dan dat
klinkt broos en krachtig ’t kind
dat ginder ver zijn moeder vindt
als het geboren wordt
en het zich in het leven stort
uit zijn moeders schoot
die geborgenheid en warmte bood.

En naast het kraambed, daar sta jij
Opgelucht? Moe? Misschien. Blij?
Een verhaal rijker met het leven dat begon
in een land onder de Afrikaanse zon

Een wonder is nooit om het even

Hoe anders is er geboorte
en leven?

Alle antwoorden zijn vast ontelbaar
On(be)grijpbaar
Maar
je verhaal
is je ervaring…

We zijn alvast benieuwd.

Ome Jan

Hallo,

Veel succes met deze unieke ervaring.
Ik zal jullie graag volgen,

Ome Jan

Jolien en Fries, babysit-kindjes en hun ouders

Beste babysit Eline,
volgens Jolien ga je in Afrika zingen... dat doen ze daar toch allemaal? We zijn heel benieuwd naar je verhaal en vinden de uitdaging die ja aangaat bewonderenswaardig! veel succes en goede reis. De kindjes zullen een en al oor zijn naar je reisverhalen.
Jolien, Fries, Melissa en Floris...
PS we houden je op de hoogte als nr.3 er is!

Lien

Waarschijnlijk zitten jullie nu al op het vliegtuig, zenuwachtig uitkijkend naar wat komen zal. Ik wens jullie alvast een schitterende, onvergetelijke en ongelooflijk mooie reis-vroedvrouw-ervaring toe! Geniet met volle teugen van de geuren, kleuren en mensen van Afrika!

Liefs en doe da goe!!
Lien x

Dirk

Maak er een fijn en leerrijk avontuur van!

Veerle Peersman

"wauw , de pietzak ... dan gaat die de afrikaanse leeuw, de olifant en krokodillen zien ..." was Pieters reactie. Maarten zou zeggen ... die gaat bij allemaal zwarte pieten op bezoek. Ik ieder geval vind ik het fantastisch dat je deze krijgt en gebruikt om een onvergetelijke ervaring op te doen die onbetaalbaar is! Laat ze daar maar eens zien wat je allemaal in je mars hebt! Vele groetjes van je drie asperse boys en tot mails ... Veerle

mama martine

dag zusje
hoe is het daar? eerste nacht in een vreemd land en bedje overleefd? :)
heb je instructies gevonden. zal ze doorgeven;)
dikke kus
mama
doe ook de groetjes aan Anna

pepijn

dag mijn lieve schat

hoe is het daar in het verre rwanda? al gorilla's en panters of nee beter aapjes gezien :p kijk al uit naar jullie spannende, ontroerende en heldhaftige verhalen.

ongelofelijk dikke zoen XXXXX

Stephanie, pseudozusje van ons Lieneke

Dag mn allerliefste Lieneke! ^^

"Afrika tot in Amerika.. Van op de Himalaya tot in de woestijn.. " " Hand in Hand.. Oog in Oog.. Alle kleuren van de regenboog! " Nostalgie :o) En hoe is het daar in Rwanda.. wss superhot of valt dat nog te doen.. ook een heel andere mentaliteit zeker? Maar meisje, ik weet zeker dat je dat daar goed gaan doen.. en dankzij dit blog kunnen we toch beetje contact houden met elkaar eh ^^ Mis u al ze.. hopelijk heb je ondertussen al een mooi dagje en wss weer een nachtje achter de rug..
Zou zeggen amuseer je daar nog en doe het goed daar! ;o)

Dikke kus en knuf van ons allemaal!

~ xXx ~

Daisy

Dag Eline,
Veel succes daar. Hopelijk ben je goed gestart. Het zal zeker een ervaring zijn die je nooit zal vergeten.

martine van gino en matthias

hoy Eline,
alles goed ginder in RWANDA, schrok ervan dat je al vertrokken was ! je mama had me dat verteld in juni ....
stel het daar goed en dat er veel kindjes mogen geboren worden hé

groetjes van de algoetjes

Christophe

Wij willen nieuws!
Wij willen nieuws!

X

kimtjuh, iemand die u erg mist!!!

Dag dag,

hoe gaat het daar? al veel gebruind?
ik heb zaterdag elke 5min op mijn klok gekeken om te kijken of je al geland was.

Wat was u eerste indruk daar? al kindjes ter wereld gebracht?
ge ziet vele vragen die wachten op een antwoord.

wachtend op nieuws uit het verre afrika
-xxx-ikke-xxx-

Piske

Hey meid,

Je wordt hier al heel erg gemist in ons landje!!
Elke dag vraag ik me af wat je aan het doen bent.
Maak er een mooie en fantastische reis van in de tijd die je vrij hebt en maak er een mooie stage van meid!
Heel veel succes daar jullie 2 en ik wacht al op jouw terugkomst!!

Vele groetjs

Pis xxx

Dirk

Het wordt tijd dat we wat foto's te zien krijgen of WILDE verhalen te horen krijgen.
Doei !!!!!!!

mama

hey meisjes
wat is skype toch een fantastische uitvinding! het deed deugd om eens gezellig met jou te kunnen 'praten'. jullie klonken beiden zo blij en opgewekt. dat stelt ook ons gerust.
geniet nog met volle teugen en tot skype.
dikke knuffel voor jullie twee

Melody

Hey meid!!

Man man, wat ben ik jaloers na het zien van de foto's en na het lezen van de verhaaltjes! :d
Zo'n ervaring... 'k ben echt benieuwd naar alle straffe verhaaltjes.
Enne ... nog geen HUGE spinnen gezien? :p

Elinetje... 'k wens je daar echt een suuuuuuuper periode toe, geniet ervan met volle teugen en hou ons goed op de hoogte ;)

Take care!
Dikke knuffel!